Köp din båt genom oss

Vi hjälper dig i hamn

Låt oss vägleda dig genom ditt båtköp

Vi har lång erfarenhet vilket gör oss till ett perfekt bollplank inför ditt båtköp. Vi utför en behovsanalys tillsammans med dig och presenterar därefter båtar som vi anser är lämpliga kandidater. När den rätta båten är hittad hjälper vi till vid förhandling, besiktning samt provkörning och leverans av båten. 

Vårt mål är att ditt båtköp ska vara problemfritt och en smidig process där du som kund kan luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet.

Vid din sida under hela ditt båtägande

Vi samarbetar med rutinerade och professionella servicepartners som kan hjälpa dig att sköta om båten under ditt ägande. Vinterförvaring, sommarplatser, service och rekond är några tjänster som ingår i vårt serviceutbud.

Finansiering och försäkring

Vi hjälper dig med finansiering och bistår även med att teckna en förstklassig båtförsäkring. Vi samarbetar med Svedea som tillhandahåller båtförsäkringar med förmånliga villkor och konkurrenskraftiga premier. Vid tecknande av försäkring kan du få tillgång till maskinskadegaranti på din motor upp till 20 års ålder. Vi samarbetar även med Wasa Kredit om du vill finansiera ditt båtköp.

Kontakt

Blev du köpsugen?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.