Anytec 868 CAB med Mercury Racing 2x 400 HK

SÅLD

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2017
Längd:8,86 m
Bredd:2,60 m
Motor:Mercury Racing 2x 400 HK
Motor årsmodell:2017
Körtimmar:

≈ 500

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Anytec 868 CAB är båten för dig som vill kunna åka ut till havs oavsett väder och vind. Båten är konstruerad för att erbjuda maximal komfort och en prestanda utöver det vanliga. Båten är i stort sett underhållsfri, en optimal kandidat för dig som vill nyttja båten året hela året.

868 CAB har höga fribord och ett stort fördäck. En väl tilltagen relingslist löper runt om och akteröver finner du ett akterdäck med plats för förvaring. I kabinen finns det en komfortabel U-soffa, två komfortstolar med dämpare och i taket sitter det en elektrisk taklucka för luftinsläpp under varma dagar. Kabinen upplevs som luftig och har gott om ljusinsläpp tack vare stora fönster.

Motorerna från Mercury Racing är på 400 HK vardera utrustade med joystick-styrning. Förutom att det förenklar angöring och navigering i trånga passager har du även möjlighet att hålla båten på en vald plats tack vare dess “Skyhook” funktion. 

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Highlights

SJÖVÄRDIG

Anytec 868 CAB är byggd för att klara av hårda förhållanden, i kabinen sitter du tryggt och bekvämt oavsett sjö och klimat.

JOYSTICK

Båten är utrustad med joystick-styrning vilket innebär att du på ett enkelt sätt kan utnyttja fördelarna med dubbelmontage och på ett smidigt sätt navigera båten vid tilläggning. 

SPACIÖS KABIN

Kabinen  är stor och rymmer upp till 8 vuxna personer. Här sitter besättningen bekvämt i en U-soffa och förare samt en passagerare får njuta av dämpande komfortstolar.

Fler båtar till salu