Uttern C77 med Mercury 300 HK

779000
5 759 SEK/mån

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2016
Längd:7,40
Bredd:2,85
Motor:Mercury Verado 300 HK
Motor årsmodell:2016
Körtimmar:

≈ 229

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Uttern C77 är en kabinbåt som utmärker sig med sin rymliga kabin och komfort som närmast går att hitta i en större weekend cruiser. Här finner du sovplatser för 4 personer i form av en stor bädd mot fören och en stickkoj. Ombord finns det även en separat toalett och ett pentry för matlagning.

I salongen har föraren god sikt runtom båten tack vare de stora fönsterpartierna. Till sin hjälp har föraren bogpropeller samt ankarspel för smidigare tilläggning och trimplan för att finjustera båtens gång till det optimala. På akterdäck finns det en stor soffgrupp som går att använda även i kallare klimat tack vare akterkapellet.

Motorn är en Mercury Verado på 300 HK. Den har fått service årligen av marinverkstad och dokumentation finns tillgänglig. Den har gått 229 timmar och det finns fortfarande möjlighet att teckna maskinskadegaranti på motorn. 

Utrustning: landström, ankarspel, bogpropeller, värmare, gasolspis, kylskåp, peke, trimplan, Simrad plotter med ekolod, kompass, färskvattensystem, högtalare med två zoner, akterkapell, bord i salong och på akterdäck, spoltoalett, dynsats, gardiner, vindrutetorkare med spolarvätska, fenderhållare, förtöjningsutrustning.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

SEPARAT WC

Ombord finns det gott om bekvämligheter som bland annat en separat WC.

4 KOJPLATSER

Båten erbjuder totalt 4 kojplatser vilket gör båten till suverän båt för längre resor med ett större sällskap.

LUFTIG OCH LJUS KABIN

Kabinen känns ljus och luftig tack vare de stora glaspartierna. Sidorutorna och takluckan kan öppnas för ett behagligt luftflöde.

Fler båtar till salu