Vboats Voyager 960 med 2x Mercury 350 HK

1 800 000 SEK
13 720 SEK/mån

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2019
Längd:9,58 m
Bredd:2,99 m
Motor:Mercury Verado 2x 350 HK
Motor årsmodell:2019
Körtimmar:

≈ 250

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Vboats Voyager 960 är en aluminiumbåt i lyxformat med ett kaxigt designspråk. 

Insidan erbjuder en hög komfort som är smakfullt inredd för att kunna tjäna både som en weekend- och bruksbåt. En stor fördel med 960:n är dess stora kabin där du sitter tryggt och komfortabelt både som förare och passagerare. Kabinen har gott om fönster vilket både ger dig en koppling till havet och bra sikt vid navigering.

 Båten har även sovutrymmen för två vuxna och ett barn samt en separat toalett med stora ljusinsläpp och ett väl tilltaget pentry där måltider kan lagas.

Båten är utrustad med bland annat två värmare, radar, bogpropeller och trimplan. Du finner även en ordentlig ljusramp som med fördel kan användas för tillägning i mörker samt ett ankarspel i aktern.

Voyager 960 har fenomenala köregenskaper och en nästintill obefintligt planingströskel. Tack vare de dubbla motorerna från Mercury på 350 HK vardera har du gott om prestanda och körglädjen är påtaglig.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Highlights

PRISVÄRD

Voyager 960 är i särklass den mest prisvärda aluminiumbåten i 9 meters klassen. Du får mycket båt för pengarna och framförallt suveräna köregenskaper.

ÅRET-RUNT BÅT

Detta exemplar är utrustat med dubbla värmare och båten är skapt för att ligga i året om. Det är en perfekt bruksbåt med hög komfort.

LÅNGFÄRDSTURER

Båten är unik i sin klass med möjligheten att erbjuda sovplatser för två vuxna och ett barn. Det innebär att du kan vara ute över en helg och använda båten som ditt hem.

Fler båtar till salu