Aquador 23 HT med Volvo Penta KAD 32

Om båten

Specifikationer

Finns i:Tynningö, Sverige
Årsmodell:2004
Längd:7,15
Bredd:2,56
Motor:Volvo Penta KAD32
Motor årsmodell:2004
Körtimmar:

ca 650 

Aquador 23 HT är en av de mest populära båtarna i svenskt vatten och det är motiverat. Ombord finns det sovplatser för upp till 5 personer, en separat WC och komfortabla sociala ytor som är designade för multifunktionalitet. 

Båten är av hardtop modell vilket innebär att du sitter skyddad från vind och regn. Vid fint väder kan akterkapellet göras om till ett soltak eller fällas bort helt. Aquador 23 HT har en uppsjö av smarta designlösningar, bland annat finner du pentryt under passagerarsätet och aktersoffan kan enkelt omvandlas till en solbädd eller säng. Det finns även en passage ut till fördäck genom ruffen för att förenkla tilläggning och mobiliteten ombord.

Motorn är en Volvo Penta KAD32 som är en av Volvo Pentas mest driftsäkra motorer. Den har gått ca 650 timmar och har regelbundet servats av verkstad. Motorn har blivit försedd med ny turbo och avgaskrök. Dokumentation finns tillgänglig.

Utrustningslista: ankarspel i aktern – bruceankare och fjärr, badstege, 2 batterier, defroster, bäddbar soffa salong, dynset aktern, fenderhållare, förtöjningspaket + fendrar, GPS / Plotter Garmin 721, hydraulstyrning, kompass, kylskåp med frysfack, landström 230v, logg, LED-belysning interiör, lås med kätting, låsögla klass 3, länspump elektrisk, länspump manuell, sittbrunnsbord, akterkapell, solbäddsats, spishäll Wallas, stereo, teakdäck, toalett, trimplan, färskvattensystem, vindrutetorkare, Värmare Webasto.

Highlights

Ankarspel

Båten är utrustad med ankarspel som har fjärrstyrning vilket gör det enkelt att lägga till.

Nytt kapell

Akterkapellet är nytt sedan 2 år tillbaka och är i fint skick. Kapellet går att göra om till ett soltak under varma dagar.

Solceller

Detta exemplar är utrustat med solceller för att möjliggöra längre vistelser i skärgården.

Fler båtar till salu