Aquador 25 C med Volvo Penta D4

659 000 SEK
5023 SEK/mån

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2006
Längd:7,70 m
Bredd:2,85 m
Motor:Volvo Penta D4-260
Motor årsmodell:2006
Körtimmar:

≈ 470

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Aquador 25 C är en finsk kvalitetsbåt och kännetecknas av sin väl genomtänkta design och goda sjöegenskaper. Designen är hyllad mycket tack vare sidodörrarna ut på skarndäck som förenklar mobiliteten ombord och möjliggör smidig hantering av båten. 

Båten har en härlig rymd tack vare sin bredd på 2,85m och rymmer bland annat ett väl tilltaget kök, sovplatser för 4 och en separat WC. Kabinen huserar plats för ett stort sällskap och innehåller även ett bord för att kunna njuta av måltider ombord.  

Båten har alla bekvämligheter för att kunna erbjuda en komfortabel båtfärd. Som förare har du god sikt runtom båten och till ditt förfogande finns en Garmin 720 plotter för att göra navigeringen enkel och trimplan för  stabil gång. För att förenkla tilläggning är båten utrustad med en bogpropeller och i aktern finns det ett ankarspel. 

Detta exemplar har blivit regelbundet servat på varv och underhåll finns dokumenterat. Drevet är nyligen ompackat och bälgar är bytta. 

Motorn är en Volvo Penta D4-260 och har gått ca 470 timmar. 

Utrustning: Värmare, 3 batterier, bogpropeller, trimplan, landström, batteriladdare, solcell, Garmin 720, färskvatten, varmvattenberedare, spis, kylskåp, gångvärme/defroster, förtöjningsutrustning, ankarspel akter, Victron batteriövervakning, vindrutetorkare x2, stereo, peke, komplett dynsats, dusch, signalhorn, kompass.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Highlights

Solcell

Båten är utrustad med solcell vilket möjliggör längre äventyr och övernattningar utan risk för att ladda ur batterierna.

Vinterförvarad på varv

Båten har vinterförvarats på varv och fått service regelbundet. Drevet är ompackat i närtid och bälgarna är bytta.

Välutrustad

Båten har all utrustning som du kan behöva för ett komfortabelt båtliv. Bland annat finner du ankarspel, värmare och bogpropeller.

Fler båtar till salu