Aquador 25 WAe med Mercruiser 350 MAG

SÅLD

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2013
Längd:7,70
Bredd:2,85
Motor:Mercruiser 350 MAG
Motor årsmodell:2013
Körtimmar:

≈ 455

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Aquador 25 WAe är den perfekta blandningen mellan daycruiser och walkaround. Modellen är unik av sin sort då den bland annat har breda skarndäck och samtidigt en stor rymd i kabinen som erbjuder sovplatser för upp till 4 personer. 

I sittbrunnen finner du en soffa som går att flytta mot förarplatsen eller mot aktern beroende på preferens. Det går även att göra om den till en solbädd under soliga dagar. Förarplatsen erbjuder god sikt runtom båten och är försedd med bland annat en modern Raymarine Axiom 12″ plotter. Fortsätter du ned till kabinen möts du av exklusiva detaljer i körsbärsträ och en välplanerad planlösning som är uppdelad i två sovutrymmen, en separat wc samt ett pentry för matlagning. 

Båten är utrustad med komplett teakdäck som är väl omhändertaget. Den är även försedd med en badbrygga som enkelt nås genom dörren från sittbrunnen. 

Motorn är en Mercruiser 350 MAG Seacore som har gått 455 timmar. Motor och drev har servats av Micab de senaste åren och är i fint skick.

Båten är utrustad med landström, trimplan, Raymarine Axiom 12″ med ekolod, duopropp drev, akterkapell, bogpropeller, 2x vindrutetorkare, signalhorn, defroster, LED-komfortbelysning, stereo, sökarljus, varmvattenberedare, dusch på badbrygga, teakbord, värmare, spis, kylskåp och färskvattensystem.

 

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

Sovplatser för 4

Kabinen erbjuder 4 sovplatser uppdelat på två sovutrymmen.

Rymligt pentry

Pentryt i kabinen är rymligt och utrustat med både spis, färskvatten och kylskåp.

Separat WC

Båten är utrustad med en stor WC som är avskild från kabinen. 

Fler båtar till salu