Aquador 26 HT med Mercruiser Cummins 320 HK

775 000 SEK/mån
5555 SEK/mån

Fakta

Finns i:Nävekvarn, Sverige
Årsmodell:2007
Längd:8,25
Bredd:3,05
Motor:Mercruiser Cummins 320 HK
Motor årsmodell:2007
Körtimmar:

≈ 575

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Aquador 26 HT kombinerar skandinavisk design med funktionalitet och lyx. 

Sittbrunnen är utrustad med en u-soffa som rymmer ett stort sällskap men som också kan omvandlas till en sovplats eller solbädd. På babord sida finns det ett pentry med diskho, keramisk spishäll och kylskåp. På styrbord sida finner vi förarplatsen med god översikt och bland instrumenten sitter det en modern Garmin plotter, VHF från Raymarine samt bogpropeller.

Kabinen är byggd i exklusiva material och känns ombonad. Det finns en separat WC med dusch och även sovplatser för upp till fyra personer i form av en masterbed och en stickkoj. Här är det även gott om förvaringsutrymmen och en robust trappa upp till fördäck. 

Fördäcket är utrustat med en peke för smidig tilläggning samt ett ankarspel. Det är även försett med höga grabbräcken och och skarndäck som möjliggör passage till aktern.

Båten har fått ett flertal uppdateringar under åren som bland annat nytt landström-system (2021), nya batterier (2021), renoverat ankarspel (2021) och ny keramisk spishäll (2021). 

Motorn är en Mercruiser Cummins på 320 HK  som har gått ca 575 timmar och har en väldokumenterad servicehistorik. Den levereras nyservad och med nya bälgar inför kommande säsong.

Utrustning: landström, Wallas keramisk spishäll, Wallas värmare, kylskåp med frysfack, färskvattensystem, stereo, akterkapell, bord i sittbrunn, trimplan, vindrutetorkare, signalhorn, defroster, ankarspel stäv, bogpropeller, GPS garmin 62cv, Raymarine VHF, förtöjningsutrustning, 3 st batterier, WC med septiktank, solbädd aktersoffa, dynsats, bord i kabin.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

Regelbundet servad

Motorn har fått regelbunden service och det finns gott om dokumentation 

Ankarspel

Båten är välutrustad och har bland annat ett ankarspel i stäven för smidig tilläggning.

Weekend-cruiser

Båten passar perfekt för längre vistelser till havs. Ombord sover 5 personer bekvämt.

Fler båtar till salu