Aquador 26 HT med Volvo Penta 5.7 GXI

Om båten

Specifikationer

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2003
Längd:8,25
Bredd:3,05
Motor:Volvo Penta 5.7 GXI
Motor årsmodell:2003
Körtimmar:

822

Aquador 26 HT är en komfortabel hardtop-båt som är designad för att erbjuda hög komfort och samtidigt leverera goda sjöegenskaper även i tuffare värderlek. Båten har en bädd i kabinen samt en i midkabinen vilket ger sovplatser för fyra personer. Det går även att göra om soffgruppen i sittbrunnen till en solbädd och få ytterligare en sovplats.

Utöver sängplatser så finns det även gott om komfort i form av ett väl tilltaget pentry med spis, kylskåp och färskvatten. Båten är utrustad med solceller vilket gör att du med gott samvete kan använda utrustningen ombord även om du inte skulle ha tillgång till landström.

Motorn är en Volvo Penta 5.7 GXI på 300 HK som tar båten snabbt upp i plan och ger den bra fartresurser. Motor och drev har servats regelbundet av marinverkstad.

Utrustningslista: Solceller, Värmare, Trimplan, Spis, Färskvattensystem, Plotter, Solbädd i sittbrunn, Flagga, Ankarspel, Bogpropeller, Spoltoalett, Landström, Vindrutetorkare, Sökarljus, Stereo, Specialdesignat bord för sittbrunn, Akterkapell, Dusch på akterdäck och WC.

Highlights

Rikligt utrustad

Båten har all utrustning som du vill ha för att kunna vara ute på längre turer.

Separat WC

Båten har en stor separat WC med färskvatten och dusch.

God servicehistorik

Motorn har servats kontinuerligt av marinverkstad.

Fler båtar till salu