Bella 640 DC med Mercury 115 HK

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2021
Längd:6,58
Bredd:2,34
Motor:Mercury 115 HK
Motor årsmodell:2020
Körtimmar:

≈ 210

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Bella 640 DC är en daycruiser som överaskar med sin stora sittbrunn och moderna designspråk. Sittbrunnen erbjuder platser för upp till 7 personer. Här kan du bädda ut en solbädd vid fint väder och vid regn finns det ett akterkapell som smidigt kan fällas upp. Akteröver finns det två stora badplattformar och en badstege för vattenlek. Båten är även utrustad med en ruff för övernattning som även fungerar utmärkt som förvaringsutrymme.

Motorn är en Mercury 115 HK som har 210 gångtimmar på mätaren. Den har servats årligen och senaste servicen innefattade bland annat byte av impeller och tändstift. Motorn är utrustad med hydraulstyrning för enkel manövrering och även active trim som ger båten en god bränsleekonomi och optimal körstil.

Utrustning: kylbox, akterkapell, bord i sittbrunn, komplett dynsats, ekolod, förtöjningspaket, hydraulstyrning, motorlås, Securmark båt + motor, Garmin GPS, solbädd, start- och förbrukningsbatteri, elektronisk startspärr, active-trim, låskätting + lås klass 3, förtöjningsutrustning, 12 v uttag.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

MODERN DESIGN

Utseendet på Bella 640 DC är sportigt med skarpa linjer och moderna designval.

STÖLDSKYDD

Båt och motor är utrustade med stöldskydd för att försvåra stöld.

 

SOVPLATSER FÖR 4 PERS

Båten erbjuder sovplatser för upp till 4 personer vilket möjliggör längre turer till sjöss.

 

Fler båtar till salu