Buster Supermagnum med Yamaha 350 HK

5 907 SEK/mån

Om båten

Specifikationer

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2019
Längd:7,40
Bredd:2,50
Motor:Yamaha 350 HK V8
Motor årsmodell:2019
Körtimmar:

252

Buster Supermagnum är Busters flaggskepp inom bowrider segmentet. Det här är en robust aluminiumbåt med fokus på körkänsla och komfort. Sätena är designade för bekväm körning även i hård sjö och i aktersoffan sitter man skyddat tack vare de höga vindrutorna. 

Båten är bland annat utrustad med en värmare och akterkapell för att kunna nyttjas sent på säsongen. Det finns även en stor Q-plotter från Buster som ger föraren en bra överblick vid navigering. Härifrån kan du även se motordata och spela musik genom ljudsystemet.

En stor fördel med detta exemplar är att båten är utrustad med det största motoralternativet från Yamaha. Motorn är en V8 på 350 HK som ger båten en hög toppfart och gott om körglädje. Detta motoralternativ är utrustad med elektrisk servostyrning vilket gör båten lättmanövrerad. Motorn har gått 252 timmar och har servats regelbundet.

Utrustningslista: Yamahacenter edition paket 2019, Buster Q 16 med fishfinder ekolod, värmare, comfort & canvaspaket, vattenskidbåge, bogpropeller, elektrisk servostyrning, ekolodsgivare, bord, sidoboxar med dynor, Securemark Båt & Motor, låspaket klass 3, motorlås klass 3, förtöjningspaket, flexline tampar, fendrar med fenderlinor, flexline ankarlina 35 meter med 5kg ankare, flagga med flaggstång, trimplan med joystick, vindrutetorkare sb och bb sida, låsbara förvaringsutrymmen, entertainment-paket, vattenskidbåge, stolsöverdrag, badstege, automatisk länspump, elektronisk startspärr.

Highlights

Kraftfull motor

Båten är utrustad med det största motoralternativet från Yamaha på 350 HK.

Värmare

För kalla dagar finns det en värmare monterad vilket möjliggör användning sent på säsongen.

16" Buster Q

Navigation, musik och motordata styrs från Buster Q enheten på 16″ som är ett perfekt verktyg för föraren.

Fler båtar till salu