Chris Craft Launch 20 med Mercruiser 4.3 MPI

SÅLD
3 270 SEK/mån

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2011 (uttagen 2013)
Längd:5,74
Bredd:2,40
Motor:Mercruiser 4.3 MPI
Motor årsmodell:2011 (uttagen 2013)
Körtimmar:

≈ 190

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Chris craft 20 Launch är en båt som kombinerar tidlös design med hög prestanda och komfort. I sann Chris Craft-anda har båten klassiska linjer och smakfulla detaljer som utstrålar en känsla av lyx. 

Båten har sittplatser för upp till 7 personer och är perfekt för dagsutflykter, vattenskidåkning eller som det perfekta smycket vid bryggan.

I sittbrunnen sitter förare och passagerare bekvämt bakom vindrutorna och kan njuta av båtturen. Föredrar någon i besättningen svalka och vind finns det ytterligare sittplatser i fören. På akterdäck finns det en solbädd för dig som jagar soltimmar och en väldimensionerad badbrygga.

Motorn är en Mercruiser 4.3 MPI som har gått ca 190 timmar och togs i bruk 2013 tillsammans med båten. Båten har förvarats i varmhall vintertid och motorn har fått regelbunden service av marinverkstad. Dokumentation finns tillgänglig.  

Till båten ingår även float-on trailern som är exklusivt designad för båten.

Denna båt såldes till sin första ägare av en återförsäljare för Chris Craft i Sverige och all dokumentation inklusive certifikat för CE-märkning finns tillgänglig. Båten har aldrig varit bottenmålad.

Utrustning: flagga, kylbox, Garmin plotter, stereo, trailer, durkmatta, vattenskidstång, biminitopp med framruta, hamnkapell.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

Vattensport

Båten lämpar sig bra för vattensport och har gott om prestanda för att snabbt gå upp i plan.

Trailer ingår

En exklusivt designad float-on trailer ingår till båten. 

Mint condition

Båten är i ett mycket fint skick och har vinterförvarats i varmhall.

Fler båtar till salu