Delphia 1050 Escape med Nanni 55 HK

SÅLD

Om båten

Specifikationer

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2014
Längd:10,50
Bredd:3,45
Motor:Nanni diesel 55 HK
Motor årsmodell:2014
Körtimmar:

956

Delphia 1050 Escape är en båt som utmärker sig med sin unika design och en generös rymd ombord. Det här är båten för dig som prioriterar bekvämlighet och som gillar att njuta av resan till sjöss.

Båten är försedd med en överbyggnad där du finner en förarplats och ett flertal sittplatser med tillhörande bord. Tack vare de stora vindrutorna släpps gott om ljus in och du får känslan av att sitta i en daycruiser samtidigt som du är skyddad från vind och regn. 

Följer vi trappan ned i salongen finner du en bäddsoffa med tillhörande bord och sittgrupp. Här finns även ett stort kök med all utrustning som kan tänkas behövas för matlagning ombord. Utöver bäddsoffan finns det även två kabiner med sovplatser för hela besättningen. Självklart finns även en stor separat WC med tillhörande dusch.

Takhöjden i salong och överbyggnad tillåter även den långe att stå raklång och tack vare båtens rymd kan ett större sällskap umgås bekvämt.

Motorn är en Nanni diesel på 55 HK som har gått 956 timmar och blivit regelbundet servad. Med denna motor får båten en god bränsleekonomi och hög driftsäkerhet.

Utrustning: autopilot, ankarspel stäv och akter, bogpropeller, värmare, solceller, kylskåp, gasspis, microvågsugn, dusch på akterdäck och wc, VHF, Raymarine plotter, förtöjningsutrustning, bord i cockpit och salong, solbädd, dynsats, landström, bäddsoffa, Fusion stereo med högtalare, extra bäddmadrasser, flagga, spoltoalett, stävstege, akterkapell, uppblåsbar jolle, färskvattensystem, sökarljus, batteriladdare, varmvattenberedare, vindrutetorkare.

Highlights

Unik komfort

Båten erbjuder en komfort som går att likna vid en flytande sommarstuga. Här finns allt du behöver för en sommar till havs.

Väl omhändertagen

Vårt exemplar är i ett mycket fint skick och ger ett gott helhetsintryck. Motorn har servats regelbundet.

Låga driftkostnader

Delphia 1050 Escape är utrustad med rak axel och en driftsäker diesel motor vilket ger dig låga underhåll- och driftkostnader

Fler båtar till salu