Falcon BR6 med Mercury ProXS 115 HK

SÅLD

Fakta

Finns i: Stockholm, Sverige
Årsmodell: 2021
Längd: 5,94
Bredd: 2,19
Motor: Mercury ProXS 115 HK
Motor årsmodell: 2021 (modellår 2022)
Körtimmar:

≈ 83

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Ian Almborg

Assisterande mäklare

Beskrivning

Falcon BR6 kännetecknas av sin moderna design som är byggd på det prisbelönta Falcon skrovet, känt för att absorbera ljud vilket gör att båten går mycket tyst oavsett fart. BR6 erbjuder en hög komfort där upp till 7 personer kan sitta bekvämt ombord. 

I sittbrunnen sitter förare och passagerare tryggt och skyddade från vind och vattenstänk. Föraren har till sin hjälp en Simrad GO9″ för navigation och motordata från Mercury. Akteröver finner du två väl tilltagna badplattformar som erbjuder en smidig passage in och ur båten. Durken är i räfflad aluminium och erbjuder ett stort stuvutrymme för exempelvis fiskeutrustning eller vattenskidor. Föröver finns det ett soldäck som även kan användas som kastdäck för fiske. 

Motorn är en Mercury ProXS 115 HK som har gått ca 85 timmar. Den är servad regelbundet hos auktoriserad verkstad och senaste service skedde juli 2023. Mercurys ProXS motor är lättare och har ett högre vridmoment jämfört med Mercurys standardmodeller, vilket ger båten ökad körglädje och bättre prestanda.

Båten är utrustad med: dynsats inkl solbädd för, förtöjningspaket, hamnkapell för och akter, akterkapell, Mercury active-trim, Mercury startspärr, motorlås klass 3, Securmark motor, Simrad GO9″ inkl ekolodsgivare, vattenskidstång, bord i sittbrunn, eluttag 12v 2 st, hydraulstyrning, aluminumdurk och  vindrutetorkare styrbord.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Ian Almborg

Assisterande mäklare

ian@dinbatmaklare.se
070 923 42 68

Highlights

HÖG PRESTANDA

Båten är motoriserad med en Mercury ProXS på 115 HK som erbjuder hög prestanda

VÄLUTRUSTAD

Detta exemplar är välutrustat och i utrustningslistan finner du bland annat 9″ plotter, solbädd och vattenskidstång.

Tyst skrov

Falcon är kända för sitt skrov vars egenskaper absorberar ljud och gör åkturen tyst och bekväm.

Fler båtar till salu