Finnmaster 68 DC med Yamaha 200 HK

SÅLD
3 541 SEK/mån

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2017
Längd:6,80
Bredd:2,41
Motor:Yamaha FETX 200 HK
Motor årsmodell:2017
Körtimmar:

≈ 234

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Finnmaster F68 DC är ett praktexempel på en daycruiser som inte har kompromissat på körglädje eller komfort. Inredningen är smakfullt designad och och skrovet är av en sportig karaktär vilket ger ett modernt och livfullt intryck. Som förare och passagerare sitter du bekvämt och skyddat tack vare stora vindrutor och en djup sittbrunn. 

Båten är utrustad med det som du kan tänkas behöva för en dag på sjön eller för en helgs övernattning i bekvämlighet. Ombord finns bland annat en WC med septiktank, landström, solbädd och ett högtalarsystem från Fusion. I sittbrunnen finns även ett vältilltaget pentry med färskvatten, spis och kylskåp. 

Motorn är en Yamaha 200 HK som har gått 234 timmar och har servats regelbundet. Med detta motoralternativ kommer båten snabbt upp i plan och körglädjen är påtaglig. 

Utrustning utöver standard: vattentoalett, dubbla batterier, landström och batteriladdare, kylskåp, handfat med färskvatten, Wallas fotogenspis med värmarlock,högtalare, trimplan, vattenskidstång, motorlås, Securmark, Y-COP startspärr, hamnkapell, akterkapell.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

GOTT OM UTRUSTNING

Ombord finns det gott om utrustning vilket bringar hög komfort. I utrustningslistan finner du bland annat landström, solbädd och högtalare.

VÄL OMHÄNDERTAGEN

Båten är i ett mycket fint skick och har tagits väl hand om av nuvarande ägare vilket borgar för ett problemfritt båtägande framåt.

SOVPLATSER FÖR 3

Önskar du övernatta med båten finns det två sovplatser i ruffen samt ytterligare en sovplats på solbädden i aktersoffan.

Fler båtar till salu