Finnmaster T8 med Yamaha 300 HK

SÅLD

Fakta

Finns i:Arvika, Sverige
Årsmodell:2022 (uttagen 2021)
Längd:8,10
Bredd:2,72
Motor:Yamaha 300 HK
Motor årsmodell:2021
Körtimmar:

≈ ca 110

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Finnmaster T8 är en daycruiser utöver det vanliga, med sin exklusiva och sportiga design, optimalt planerade layout och enastående köregenskaper är T8 det självklara valet för den kräsne båtägaren som söker både stil och prestanda

Vid ombordstigning möts du av ett välkomnande teakdäck och höga grabbräcken för säker passage. Sittbrunnen är välplanerad och rymmer sittplatser för upp till 10 personer. Här finner du bland annat ett kökspentry, soffgrupp med elektriskt bord som går att omvandla till solbädd och en förarplats i förstaklass. Kabinen är luftig och bjuder på gott om ljusinsläpp, här finns det sovplatser för 4 och en separat WC.
Akteröver hittar vi två stora badplattformar för bad och vattenlek samt ett ankarspel för att göra tilläggningen säker och enkel.

Båten är utrustad med en Yamaha 300 HK som har gått ca 110 timmar. Den har komplett servicehistorik och är utrustad med motorkåpor i vit pärlemo-lack. Motorn bjuder på hög prestanda och är lättmanövrerad tack vare sin hydraulstyrning och elektroniska reglage. 

I köpet ingår en båtupptagningsvagn från Foglesta som är anpassad till båten.

Utrustning: LED – Navigationsljus, vindrutetorkare, 2st, Hydraulstyrning, 3x USB eluttag, Yamaha 4 LAN – Multidisplay, Yamaha Y-COP, stöldskyddssystem, elektroniskt fjärreglage, bogpropeller, trimplan, brandsläckare, automatisk länspump, dubbelt batterisystem, pentry + diskho, Wallas 800D keramisk spis, utdragbar kylbox, 30 liter, akterkapell, teakdäck sittbrunn, bord i sittbrunn + 4st muggställningar, vattenskidbåge i rostfritt,  ankarspel i rostfritt “5kg”, Wallas värmare 2kW, vit pärlemorlackad motorkåpa (Yamaha original), batteriladdning via CTEC.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

Välutrustad

Utrustningslistan är lång och båten är utrustad med det du behöver för hög komfort och smidig manövrering.

Komplett servicehistorik

Motorn har komplett servicehistorik och både båt och motor är i ett mycket fint skick.

Trailer ingår

I köpet ingår en båtupptagningsvagn från Fogelsta som är anpassad för båten.

Fler båtar till salu