Finnmaster T8 med Yamaha 300 HK

Om båten

Specifikationer

Plats:Tyresö, Sverige
Årsmodell:2022
Längd:8,10
Bredd:2,72
Motor:Yamaha 300 HK
Motor årsmodell:2022
Körtimmar:

50

Finnmaster T8 är en daycruiser med lyckad kombination av sportig design och hög komfort. Båten har en väldisponerad layout och tilltalar dig som vill färdas i högsta klass på sjön.

T8:an har en stor sittbrunn med plats för upp till 10 personer. Aktersoffan går smidigt att göra om till en solbädd och det finns ytterligare tre säten komfortabla säten vid förarplatsen. Bredvid soffan finner du ett pentry med spis och färskvatten. Nere i ruffen möts du av en stor bädd samt en stickkoj. Det finns även en separat WC med handfat. Akteröver finns det en väldimensionerad badbrygga med badstege.

Motorn är en Yamaha på 300 HK med vita motorkåpor, den har gått 50 timmar och är servad av auktoriserad verkstad. Motorn är utrustad med elektroniskt reglage vilket gör det enklare att finjustera farten. Motorn är även utrustad med TotalTilt-funktion och Thrust Enhancing Reverse Exhaust (TERE), vilket är unikt för en V6:a på 300 HK.
 

Detta exemplar är fullutrustat med edition 1 och 2 paketen, i utrustningslistan finner du bland annat landström, ankarspel i aktern, solbädd, bogpropeller och värmare. Båten har även fått en keramisk behandling vilket innebär att det är busenkelt att tvätta båten och gelcoaten bibehåller sin glans en längre tid.

Den här Finnmastern är i synnerligen fint skick och bör upplevas i verkligheten. Ett perfekt alternativ för dig som tänkt köpa en ny Finnmaster T8.

Utrustning utöver standard: Edition 1 (Ledljus i fören, ledljus i sittbrunn, bäddmadrass till fören, solbädd till akter, hamnkapell, Fusion MS-RA 70 inkl, högtalare, EL-bordsben), Edition 2 (Webasto 2kw, Sleipner ankarwinch inkl fjärrkontroll), Landström, Motorlås klass 3, Låskätting med lås klass 3, Spårsändare NorthTracker Scout, Securmark märkning motor.

Highlights

Keramiskt behandlad

Båten har fått en keramisk behandling vilket gör den enkel att hålla ren.

Välutrustad

Båten är utrustad med både edition 1 och edition 2 paketet från Finnmaster. 

Utomordentligt skick

Nuvarande ägare har skött om båten väl och båten är i pedantskött skick.

Fler båtar till salu