Grandezza 23 DC med Volvo Penta 4.3 GXI

385 000 SEK
2 935 SEK/mån

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2008 (uttagen 2009)
Längd:6,90
Bredd:2,48
Motor:Volvo Penta 4.3 GXI
Motor årsmodell:2009 
Körtimmar:

≈ 400

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Grandezza 23 DC har ett sportigt och modernt utseende med sina mjuka linjer och smakfullt designade interiör. Detta finska hantverk har utomordentliga köregenskaper och levererar körglädje i mängder!

Ombord finner du en väl tilltagen sittbrunn med en u-soffa som rymmer ett större sällskap och som även går att omvandla till en solbädd. På styrbord sida finns en komfortabel förarplats som är utrustad med en plotter från Raymarine och på babord sida finns det ytterligare en passagerarplats.

Båten passar utmärkt som  weekend-cruiser och kabinen erbjuder sovplatser för två vuxna och är även utrustad med en WC. Det finns gott om förvaring ombord. Blir det dåligt väder sitter du skyddad under akterkapellet och det finns även ett hamnkapell.

Motorn levereras nyservad inför kommande säsong och har servicehistorik bakåt de två senaste åren. Den har ca 400 gångtimmar på mätaren och levererar gott om prestanda till båten.

Utrustning: Plotter (Raymarine), stereo (Ny 2022), trimplan, wc med septiktank, vindrutetorkare, defroster, körkapell (nytt 2022), kylskåp, hamnkapell (nytt 2022), förtöjningsutrustning, ekolod, solbädd, dynsats, 2 batterier, bord i sittbrunn, batteriladdare med 220v uttag.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

Fint skick

Båten är i ett fint skick och inför kommande säsong har bland annat durkarna i teakfaner renoverats. 

Nyservad motor

Motorn är nyservad och har servicehistorik bakåt de senaste två åren.

Uppdaterad

Båten har ett fått ett flertal uppdateringar under de senaste åren. Bland annat nya kapell och ny stereo.

Fler båtar till salu