Masmar 33 med Volvo Penta D4 x2

SÅLD

Fakta

Finns i:Nyköping, Sverige
Årsmodell:2008
Längd:10,10
Bredd:2,60
Motor:Volvo Penta D4-300 x2
Motor årsmodell:2008
Körtimmar:

≈ 650

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Masmar 33 är en offshore-båt som är byggd för att kunna färdas i höga fart oavsett sjö. 

Ombord finns det två styrplatser varav en på akterdäck där föraren har god sikt över hela båten. Styrplatsen är utrustad med hjälpmedel som bland annat en 1022 Garmin plotter, bogpropeller och joystick för trimplan. På akterdäck finns det även sittplatser för 7 personer.

Inne i kabinen möts vi av exklusiva materialval och en väldisponerad planlösning. Här finns det en stor soffgrupp, ett ordentligt pentry med färskvatten, spis och kylskåp samt ytterligare en styrplats. Härifrån har föraren tillgång till en FLIR värmekamera som gör navigering om natten till en barnlek. Fortsätter vi fram i båten nås vi av ytterligare en soffgrupp som går att omvandla till en masterbed med hög komfort. Slutligen finns det även en separat WC  ombord.

Motorerna renoverades under 2022 och 2023 och även dreven renoverades under 2022 av marinverkstad. Motorerna har gått ca 20 timmar efter renovering. Propellrar är bytta under 2021 och även bogpropeller byttes under 2022. Nuvarande ägare har haft båten i 11 år och tog över båten när den hade gått 116 timmar. Den har förvarats i varmhall vintertid och levereras polerad inför säsongen.

Båten är utrustad med: spis, kylskåp, färskvattensystem (diskho i kabin och på wc), wc med manuell spoltoalett, FLIR värmekamera (ny sedan 2022), vindrutetorkare, radar, strålkastare, sökarljus, belysning akter, trimplan med automatik (2x), ankarspel för och akter, bogpropeller med joystick(2x), värmare, Raymarine E120 plotter, Volvo Penta EVC, signalhorn, tv, kompass, 2x takluckor, bäddsats förpik, peke stäv, brandsläckare x2, Garmin gpsmap 1022 plotter, djupmätare, kamera akterdäck, sittplatser akterdäck, landström, dykarstege på badbrygga, bogbelysning, stereo, hydraulisk motorlucka, varmvattenberedare, extra passagerarstolar på akterdäck, yttre styrplats, matta i kabin, inverter 230v, nya batterier 2022/2023.

 

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

Topputrustad

Båten har ett unikt utrustningspaket som innehåller bland annat FLIR värmekamera och ankarspel i stäv och akter.

Renoverade motorer

Motorerna är nyligen renoverade av mekaniker och även dreven är renoverade för 2 år sedan.

Välskött

Båten är i ett fint skick och levereras nypolerad. Den har förvarats i varmhall vintertid och haft samma ägare sedan 2013.

Fler båtar till salu