Minor 31 Offshore med Volvo Penta D6

Om båten

Specifikationer

Finns i:Sverige
Årsmodell:2011
Längd:9,7 m
Bredd:3,2 m
Motor:Volvo Penta D6-370 DPH
Motor årsmodell:2011
Körtimmar:

510 timmar

Minor 31 Offshore är en kabinbåt av högsta kvalitet, designen är genomtänkt och båtens planlösning är utformad för att fungera som en året-runt båt samtidigt som den passar perfekt för familjesemestern i skärgården.

4 personer kan sova bekvämt i två separata kabiner och bekvämligheter som WC samt rymligt pentry finns ombord. I den stora kabinen finns två rymliga säten och en u-soffa som erbjuder passagerare och förare första klass under färd. Det finns även en stor taklucka som släpper in gott om ljus och frisk luft under varma sommardagar.

Båten är välutrustad med bland annat värmare, ankarspel, bogpropeller, radar och autopilot. Det finns även ett akterkapell som gör akterdäcket till en bra plats för solskydd eller en torr plats under regniga dagar.

Minor 31 har sjöegenskaper som få andra båtar har. Båtens skrov är designat för att klara av hård sjö och tack vare dess väl isolerade kabin sitter du tryggt, tyst och komfortabelt även under tuffa väderförhållanden. Drivlinan består av en Volvo Penta D6 som levererar 370 HK och ger båten en bra bränsleekonomi och prestanda.

Highlights

Sjöduglig

Minor 31 Offshore är klassad för att klara av hård sjö och lämpar sig därför bra som en skärgårdsbåt.

Hög komfort

Båten erbjuder hög komfort och en familj på 5 personer kan bo bekvämt ombord under längre turer.

Välutrustad

Detta exemplar är välutrustat och har bland annat ett påkostat värmepaket med individuella klimatkontroller för varje utrymme.

Fler båtar till salu