Nordic Oceancraft 320 Hightech med 4.2 L QSD

4 429 SEK/mån

Om båten

Specifikationer

Finns i:Dalarö, Sverige
Årsmodell:2008
Längd:9,78
Bredd:2,45
Motor:QSD 4.2
Motor årsmodell:2009
Körtimmar:

308

Nordic Oceancraft 320 Hightech är båten för dig som vill ha ett sjövärdigt skrov med prestanda utöver det vanliga. Båten har ett skarpt v-format skrov och en stark dieselmotor på 350 HK vilket ger dig möjligheten att färdas i höga farter oavsett sjö.

320 Hightech har en smart planlösning med en separat WC i mittpulpeten samt en förpik med två sängplatser. Akteröver finner du en bred soffa och en generös badbrygga. Den centrerade styrplatsen erbjuder två komfortabla säten för förare och passagerare. 

Båten är välutrustad och har bland annat ankarspel, bogpropeller, landström, teakdäck, bogstrålkastare, VHF, kylskåp och elektrisk spoltoalett. Motorn har servats regelbundet av auktoriserad Mercruiser-verkstad och bälgar byttes inför denna säsong. Servicehistorik finns dokumenterad. 

Highlights

Fenomenala köregenskaper

Hightech 320 är konstruerad för att färdas snabbt och samtidigt kunna ta sjö vilket resulterar i en exceptionell körupplevelse.

Separat WC

Båten har en smart planlösning med en separat WC i styrpulpeten. Här ryms både handfat och elektrisk spoltoalett.

Sovplatser för två

Det finns sovplatser för två vuxna i båtens förpik. När utrymmet inte används för övernattning är det ett utmärkt förvaringsutrymme.

Fler båtar till salu