Ockelbo B21 CAB med Honda 200 HK

Om båten

Specifikationer

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2020
Längd:6,85
Bredd:2,23
Motor:Honda 200 HK
Motor årsmodell:2020
Körtimmar:

Ca 170

Ockelbo B21 är en kabinbåt i aluminium som erbjuder hög komfort året om. Sjöegenskaperna är fenomenala och kabinen är ombonad för att kunna ge besättningen en behaglig resa även i kallare klimat. Det finns gott om lastutrymme och sittplatser på akterdäck och fördäcket omges av höga fribord vilket går i hand med båtens robusta helhetsintryck.

Båten är utrustad med bland annat Zipwake-interceptorer vilket gör båten lättmanövrerad även för den ovana föraren. Det finns även en värmare ombord med fjärrstyrning vilket innebär att du med ett knapptryck i telefonen kan välja när kabinen ska vara varm.

Motorn är en Honda på 200 HK som har gått ca 170 timmar. Den servades senast i augusti 2023 av auktoriserad verkstad. Tack vare ett välbyggt skrov och en bränslesnål motor når du en god bränsleekonomi samtidigt som båten har ett brett fartregister och en nästintill omärkbar planingströskel. 

Utrustning: Securmark stöldmärkning, värmare med GSM, strålkastare / arbetsbelysning på tak, länspump, lanternor, vindrutetorkare x2, Zipwake-interceptorer, dämpande stolstativ, låsögla för, trolling läge, 12v uttag, Simrad plotter med ekolod och sjökort, dynsats akter, badstege, M400 skrovskydd, brandsläckare, LED-belysning kabin, fotstöd x2, taklucka
x2.

Highlights

Fjärrstyrd värmare

Båten är utrustad med en värmare som kan styras genom telefonen. 

Låg bränsleförbrukning

Båten tillsammans med Hondas 200 HK motor ger dig en god bränsleekonomi.

Hög komfort

Stolarna i båten har dämpande stolstativ och kabinen är isolerad vilket ger förare och passagerare en bekväm färd.

Fler båtar till salu