Paragon 25 med Volvo Penta D4 300 HK

Om båten

Specifikationer

Finns i:Norrtälje, Sverige
Årsmodell:2011
Längd:8,52
Bredd:3
Motor:Volvo Penta D4-300
Motor årsmodell:2011
Körtimmar:

380 timmar

Paragon 25 är en kabinbåt av högsta kvalitet där sjöegenskaper och premium-komfort är i fokus. Båten har designats för att klara av hård sjö och inbringar trygghet för besättningen även i i tuffa förhållanden.

I kabinen vistas 4-5 personer bekvämt och tack vare en genomtänkt bordslösning är det lätt att inta en måltid ombord. I förpiken finns det sängplatser för två personer och även en WC. Denna Paragon 25 är välutrustad med bland annat bogpropeller, ankarspel i akter, landström, värmare, kylskåp och färskvattensystem.

Båten har ett skrov som utmärker sig genom att vara lättplanande och har ett otroligt grepp i vattnet. Motorn är en Volvo Penta D4 på 300 HK som ger båten god bränsleekonomi och acceleration, det är lätt att njuta av båtlivet när du kör en Paragon 25!

Utrustning:

Automatisk brandsläckning motorrum, Länspump automatisk,
Länspump manuell, Livräddningsflotte, Sökljus, Tuta, Nödraketer, Brandsläckare, Brandfilt, GPS Plotter Simrad NSE12, Ekolod Simrad, AIS Garmin, Kompass, Webasto dieselvärmare, Defroster motorvärme, Kylskåp. WC med septiktank och däckstömning, Färskvattensystem, Diskho, Landström, Trimplan, Stereo med 4 högtalare, Solceller x2 55w, Bogpropeller, Engbo ankarspel med fjärrkontroll, Bord inne och ute, Badstege, Dubbla batterier, Vagn, Vinterställning + press

Highlights

Sjöduglig

Paragon Yachts är kända för sina goda sjöegenskaper och denna båt är inget undantag. Paragon 25 klarar hård sjö och tuffa väderlekar.

Välskött

Båten har tagits väl om hand och är i mycket fint skick både på utsidan och insidan. Det finns fortfarande känningar av nybåtsdoft i kabinen.

Få gångtimmar

Motorn har endast gått 380 timmar vilket bådar för god driftsäkerhet i många år framöver.

Fler båtar till salu