Ryds 628 DC med Yamaha 150 HK

SÅLD

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2018
Längd:6,25
Bredd:2,34
Motor:Yamaha 150 HK
Motor årsmodell:2018
Körtimmar:

≈ 117

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Beskrivning

Ryds 628 DC är en populär modell från Ryds, med sitt sportiga utseende och goda köregenskaper håller båten fanan högt som en optimal daycruiser.

628 DC har en smidig passage i form av en trappa från fördäck ned till sittbrunnen. Bakom trappan döljer sig ruffen som erbjuder sovplatser för två personer och är väl ombonad. Båten är känd för sin stora sittbrunn som kan rymma upp till 6 personer, här sitter man skyddat och bekvämt. Förarplatsen är minimalistiskt designad med en modern plotter från Garmin och två instrument för motordata.

Båten är utrustad med en Yamaha på 150 HK som endast har gått ca 117 timmar. Den har servats kontinuerligt och senaste service som inkluderade kamremsbyte utfördes i höstas. 

Båten är utrustad med: Garmin 722xs, hydraulstyrning, laminatdurk grå, läderratt, vindrutetorkare sb och bb, akterkapell, bord, solbädd akter, dynor och matta till kabin, justerbar förarstol, brandsläckare, elektrisk länspump, självläns, låsögla, läslampor i kabin, stämningsbelysning (LED) i sittbrunn och kabin, sjökort till plotter (b.la Stockholm och Mälaren), ekolodsgivare, ankarspel med rostfritt bruce-ankare, fendrar 4 st med Ryds-strumpa, diverse förtöjningstampar, låskedja hänglås.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

Kraftfull motor

Båten är utrustad med en Yamaha på 150 HK vilket är det största motoralternativet.

Kojplatser för 2

Ruffen erbjuder sovplatser för två personer och vill nöden till kan en tredje person sova på solbädden i sittbrunnen.

Stor sittbrunn

Sittbrunnen rymmer upp till 6 personer som kan sitta bekvämt vilket är unikt för en båt av denna storlek.

Fler båtar till salu