TG 7.9 Supreme med Suzuki 250 HK

SÅLD

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2023
Längd:8,02
Bredd:2,5
Motor:Suzuki 250 HK
Motor årsmodell:2023
Körtimmar:

≈ 24

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

TG 7.9 Supreme är kabinbåten för dig som vill blanda nytta med nöje. Båten har en exceptionell ljudisolering, marknadens största taklucka och en påkostad design.

I kabinen finner vi sittplatser för ett större sällskap, här färdas samtliga passagerare bekvämt och som förare har du en väldisponerad förarplats som ger dig en god överblick. Det finns även ett teakbord och stora förvaringsutrymmen runtom i kabinen. På akterdäck finns det ytterligare sittplatser och även här gott om förvaringsutrymmen för tampar, ankare och fendrar. 

TG 7.9 har ett unikt fördäck med ett utrymme som kan utrustas både som sängplats och som WC. Friborden är höga och grabbräckena är rejäla vilket förmedlar en trygg och gedigen känsla. 

Motorn är en Suzuki på 250 HK som endast har körts i 24 timmar. Motorn får båten att smidigt gå upp i plan och ger båten en fin körkänsla. 

Utrustning: trimplan, Raymarine plotter, vindrutetorkare, keyless startsystem, Suzuki multifunktionspanel, teakbord i kabin, bogpropeller, 12v USB uttag, låspaket klass 3, sittdynor och ryggstöd till sittdynor på akterdäck, förtöjningsutrustning.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

NÄRA NYSKICK

Detta exemplar togs i bruk inför säsongen 2023 och har endast körts i 24 timmar. Båten är i ett väldigt fint skick.

HÖG KOMFORT

TG har lyckats med att göra en bruksvänlig båt med hög komfort. Här färdas du bekvämt oavsett väder.

KÖREGENSKAPER

Båten erbjuder en körkänsla i toppklass. Som förare har du en väldisponerad förarplats och båten går bra även i hård sjö.

Fler båtar till salu