Vboats Voyager 700 Cabin med Mercury 150 HK

749 000 SEK
5 709 SEK/mån

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2021
Längd:7,15
Bredd:2,47
Motor:Mercury 150 HK
Motor årsmodell:2021
Körtimmar:

≈ 50

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Vboats Voyager 700 Cabin är aluminiumbåten som klarar hårda förhållanden till sjöss men där komforten samtidigt går att likna vid en exklusiv daycruiser.

Båten har en rymlig kabin med genomtänkt design och en trevlig atmosfär. Här finns det en soffgrupp med bord där fyra passagerare kan sitta bekvämt och njuta av färden. Kaptenen sitter bekvämt på förarplatsen som är utrustad med offshore-stativ. Bogpropeller, plotter från Simrad och trimplan sitter lättillgängligt på instrumentpanelen vilket förenklar hanteringen av båten. I fören finns det sovplatser för två vuxna och på akterdäck finns det ytterligare sittplatser och ett bord. 

På akterspegeln sitter det en Mercury 150 HK som endast gått cirka 50 timmar. Motorn är utrustad med Active-trim vilket ger båten optimalt gångläge och en god bränsleekonomi. 

Utrustning: kylskåp, bogpropeller, kemtoalett, solskydd/tak aktern, Simrad plotter med extra antenn 12, 3-1 givare och sjökort Sverige, motorlås, spårsändare, förtöjningsutrustning, lås paket, trimplan, akterbänk med EVA sits, öppningsbara sidofönster, värmare, kamerövervakning med uppkoppling mot mobiltelefon, VHF radio, koldioxidvarnare, gasolspis med kökstillbehör, färskvattendunk,
foilerad överbyggnad och tak, landström, matta på akterdäck och i kabin, mörkläggningsgardiner för kabin, glasförstärkta rutor.

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

leo@dinbatmaklare.se
076 024 64 20

Highlights

Välutrustad

Detta exemplar är synnerligen välutrustat med bland annat larmsystem och akterkapell.

Foilerad överbyggnad

Båten har foilerad överbyggnad vilket ger den ett modern och stilrent utseende.

Få gångtimmar

Motorn har endast brukats i 25 timmar vilket innebär att den är i nästintill nyskick.

Fler båtar till salu