Vboats Voyager 800 Cabin med Mercury Pro XS 300 HK

SÅLD
7 369 SEK/mån

Fakta

Finns i:Stockholm, Sverige
Årsmodell:2021
Längd:8 m
Bredd:2,47 m
Motor:Mercury Pro XS 300 HK
Motor årsmodell:2021
Körtimmar:

≈ 120

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Beskrivning

Vboats Voyager 800 Cabin är en unik aluminumbåt med sitt stora akterdäck och rymliga kabin som även bjuder på två sovplatser.

Inne i kabinen finns det sittplatser för upp till 7 personer som alla färdas bekvämt under färden. Föraren har två stycken Garmin 923 plottrar till sin hjälp för smidig navigering och som ytterligare förarstöd finns bogpropeller och trimplan. I förpiken finns det sovplatser för två vuxna och även en kemtoalett.

Vboats Voyager 800 Cabin är unik med sitt stora akterdäck. Här finns det sittplatser för ett stort sällskap och utrymmet passar perfekt för fiske och dykning. Självklart kan man även med fördel använda det som ett lounge utrymme vid soliga dagar till sjöss.

Båten är motoriserad med en Mercury Pro XS på 300 HK. Det här är det största motoralternativet vilket ger gott om prestanda och körgläjde. Motorn levereras nyservad inför säsongen 2024 och har gått ca 120 timmar.

Utrustningslista: värmare 4kw Planar, förarsäte Offshore LUX klädsel, bord i kabin, Led-belysning inomhus och på akterdäck, kemisk toalett, USB eluttag, vindrutetorkare ROCA, bogpropeller, trimplan, 2x GARMIN GPSMAP® 923, radar Garmin GMR18 xHD, Garmin GT 54 UHD ekolod med sidescan, mörkläggningsgardiner, signalhorn, stöldmärkning motor och båt, motorlås, active-trim, 4 st klaffbänkar akter(vikbara).

Leo Almborg

Ansvarig mäklare

Highlights

Hög prestanda

Båten är utrustad med det största motoralternativet som bjuder på hög prestanda.

Max utrustad

Detta exemplar är synnerligen välutrustat med bland annat radar, två Garmin 923 plottrar och värmare.

Nyservad

Båten levereras nyservad inför säsongen 2024. Motorn har gått ca 120 timmar.

Fler båtar till salu